Bingon är sedan länge något som ligger sveriges befolkning varmt om hjärtat. Det som skiljer onlinebingon från traditionell bingohallsbingo är att online är bingot en social upplevelse. Ni som har varit i en bingohall eller för all del på bilbingo – vet att så är inte riktigt fallet där :)

En annan fördel med bingo jämfört med traditionella online casinon är att insatsen per minut är relativt låg samtidigt som vinstpotten är hög. Du får alltså spänning och gemenskap för en relativt liten peng samtidigt som du kan vinna storkovan!

Det finns ett antal bra siter att välja på om du är sugen på att köra igång. Här listar jag några:


 

happy-logo

HappyBingo är en spelsite som erbjuder 75, 80 och 90-bollars bingo såväl som skraplotter och så kallade slottar eller enarmade banditer som vi brukar kalla dom i Sverige.

Jackpoten är just nu på över 300 000 SEK!

Happy Bingo har dessutom kundtjänst som talar svenska som är tillgänglig dygnet runt. Läs mer >


 

 

lycko-bingo

LyckoBingo.com är också en svensk bingosite. De erbjuder den populära Billig Bingo – där brickorna kostar så lite som 20 öre och vinsterna ändå ligger på 300 kr. Lyckobingo erbjuder också skraplotter och slottar.

Kundtjänsten talar svenska och är tillgänglig dygnet runt. Läs mer >

 

Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>